DARUJEM KILOMETRE

S kampanjo #DarujemKilometre ozaveščamo o sladkorni bolezni, ki je ena najbolj razširjenih kroničnih bolezni na svetu, in o zdravem načinu življenja. Letos bo zbiranje kilometrov potekalo SEDMO leto zapored na naši šoli TRETJE LETO. V lanskem šolskem letu smo malo popustili pri zbiranju, upam, da se to leto bolj potrudimo.

 S to akcijo Slovence in Slovenke spodbujamo k telesni aktivnosti, ki pripomore k celovitemu obvladovanju sladkorne bolezni. Z njo namreč živi vsak deseti Slovenec.

Zato prav vse ponovno vabimo k sodelovanju v akciji #DarujemKilometre, s katero razbijamo tabuje o življenju s sladkorno boleznijo in ozaveščamo javnost o izjemnih koristih gibanja za vsakogar. Zavedamo pa se tudi pomena povezovanja, deljenja zgodb posameznikov ter predvsem pomena posluha in razumevanje za sočloveka.


Vse opravljene kilometre pa lahko darujete tudi tako, da na elektronski naslov: klavdija.sonjak@ospodgorje.si sporočite koliko oseb je hodilo, kam ste se odpravili in koliko kilometrov ste prehodili ali prekolesarili ali pretekli.

Vsem želimo veliko lepih poti in energije polno življenje!

VODJA: Klavdija Sonjak

(Število obiskov 1)